Így készült…
2017. február 08. 13:45
„Sokkal életszerûbb, mint egy szimulátor, de meg kell szokni” – Szalay Balázs így összegezte elsõ tapasztalatait arról a különleges feladatról, amelyet a Vodafone új, 4G+ szolgáltatását népszerûsítõ reklámfilm forgatása során kellett megoldania. 
Életében elõször vezetett úgy, hogy a „szeme” négy okostelefon volt, s a vezetõfülke lefóliázott ablakai miatt csupán négy tablet segítette a tájékozódásban. 


„Életemben elõször vezettem így autót, viszont most alkalmam volt rá, hogy terepen, erdõben, fák között és ugratókon is kipróbáljam. Az ugrató jelentette egyébként a legnehezebb feladatot, mert úgy mentem föl rá, hogy nem tudtam pontosan, lelóg-e az egyik kerék, vagy sem. A pályát is mi építettük meg Hajmáskéren, nagy markolókkal mozgattuk a fagyott földet, ami plusz nehézséget okozott. A forgatás végére azonban már nagyon jól belejöttem a vezetésbe a periférikus látás hiányában is, ami pedig nagyon fontos, most négy tablet helyettesítette” – mondta Szalay, aki mindig is örült a nagy kihívásoknak. Ez a mostani is az volt. 
A navigátor, Bunkoczi László ezúttal az építkezésben vett részt, és megmutatta tudását egy munkagép volánja mögött, a Mokka jobb oldali ülését ugyanis Alex Froment C., a Vodafone Magyarország vezérigazgatója foglalta el, akit lenyûgözött, amit tapasztalt. 
Kommentek
Csapatunk navigátora magyar bajnok raliban!
2017-10-18 09:45:04
Hungaroring Classic: A visszaszámlálás elkezdõdött
2017-09-26 15:56:36
Különleges párharc a Kincsem Parkban
2017-09-04 09:32:54