Igazi közönségsiker volt!
2017. május 03. 09:38
Az Opel Dakar Team immár hagyományosan résztvevõje a Nagy Futamnak, amelyet hétfõn 250 ezer nézõ elõtt tartottak meg Budapest belvárosában – a jármûvek és pilótáik a Deák tér, Andrássy út, Oktogon útvonalon 2.8 kilométeres pályát teljesítettek. Szalay Balázs az Opel Mokkával, Darázsi Zsolt az MAN versenykamionnal, Szalai Norbert pedig rendhagyó módon egy autókrosszos vasszöcskével vonult a sivatagi csapat tagjai közül. „Ez egy olyan esemény, amelyen évrõl évre meg tudjuk mutatni a nagyközönségnek, hogy milyen technikával versenyzünk a sivatagban. Persze, a mi jármûveinknek jobban feküdne, ha az Andrássy úton homok lenne, és ugratókat építenének, de azért így is nagyon élveztük a felvonulást. Jó érzés volt ilyen illusztris társaságban részt venni a Nagy Futamon és az is nagy élményt jelentett, hogy ilyen sok nézõ elõtt autózhattunk” – nyilatkozta Szalay Balázs. 
Darázsi Zsolt azt emelte ki, milyen jó ötlet, hogy a Nagy Futam elõtt egy nappal a versenyautó kiállításon bárki megnézhette a jármûveket, amelyeket utóbb menet közben is láthattak. 
Szalai Norbert azt nyilatkozta: „Nem csoda, hogy évrõl évre egyre többen jönnek ki erre a rendezvényre, mert nagyon látványos. A Nagy Futam azért is hasznos, mert itt közelebb kerülnek az autósportok a nézõkhöz, akik utána a versenyekre is ellátogatnak.” 

Kommentek
Versenytempóban épül a Crossland X!
2017-11-06 09:25:19
Szalayék rajthoz állnak a 40. Dakar-ralin!
2017-10-25 19:39:27
Csapatunk navigátora magyar bajnok raliban!
2017-10-18 09:45:17