Új dobost próbált ki a Tankcsapda!
2017. december 01. 14:34
Hogy kerül a csizma az asztalra? Avagy mit keres Szalay Balázs a dobok mögött és hogy kerül Bunkoczi László kezébe gitár? A Tankcsapda tényleg új tagokat keres?
Az Opel Dakar Team párosa szereti a kihívásokat. Majd' 300 ezer kilométert tettek meg együtt a világ különbözõ sivatagjaiban, és soha, semmilyen feladattól nem riadtak vissza. 
Egészen mostanáig. 


Mert arra õszintén szólva nem voltak felkészülve, hogy be kell szállniuk a Tankcsapda zenekarba. A banda tagjaival jól ismerik egymást, hiszen mindannyian az Opel márkanagykövetei már évek óta. Rocksztárok és autóversenyzõk – õk az Opel hazai arcai.
Most a zenekar tagjai kihívás elé állították a sivatagi hõsöket, kíváncsiak voltak, mihez kezd egy autóversenyzõ azzal, ha a kormány helyett a dobverõt kell markolnia, vagy egy navigátor, akinek az itiner helyett gitár kerül a kezébe?A szám címe, amit a terv szerint együtt kellett volna elõadniuk: Alföldi gyerek. 
És akkor Szalay Balázs beült a dobok mögé...„Sohasem zenéltem, de azt gondoltam, a doboláshoz csak ritmusérzék kell, mint az autóversenyzéshez, úgyhogy reméltem, tehetséges leszek benne – viccelõdött Szalay. – Aztán kiderült, hogy Fejes, aki helyett próbáltam dobolgatni, valahogy sokkal jobban össze tudja hangolni a kezét és a lábát, mint én. Nekem ez nem ment olyan jól...”
Mivel Bunkoczi sem bizonyult briliáns gitárosnak (Lukács felsóhajtott, amikor meghallotta, hogy bánik a húrokkal), a sivatagi vitézek úgy döntöttek (a tankcsapdás fiúk hathatós unszolására), hogy inkább beállnak vokálozni. Így okozták a legkevesebb kárt... 
Bár elszántan küzdöttek, mindenki számára világossá vált, jobb, ha õk inkább maradnak az autóversenyzésnél és a sivatagnál.


Kommentek
Szalay megkérheti Villas-Boast, segítsen jobbá tenni a magyar futballt!
2017-12-04 16:17:57
Új dobost próbált ki a Tankcsapda!
2017-12-01 14:34:46
Dakar történelem 1996-2000
2017-11-29 17:35:46