Szalay Balázs a Kincsem Parkban száguld!
2017. augusztus 31. 10:21
Lovak és lóerõk feszülnek egymásnak – ezúttal a Kincsem Parkban, a Nemzeti Lóverseny és Food Truck Show-n szeptember 3-án. 
Szalay Balázsnak és Bunkoczi Lászlónak már jó néhány lovas kalandban volt része, elég, ha csak az Opel Dakar Team image-filmjeit említjük, amelyek közül háromban is szerepeltek lovak (a We’ll be back, a Lóerõk harca és a Gyere velünk a vadnyugatra! címû filmek megtekinthetõk a csapat youtube-csatornáján) az Opel Mokka versenyautó mellett. Szalay Balázs korábban mérkõzött négyes fogatokkal, amelyeket a világbajnok Lázár Zoltán, illetve fivére Lázár Vilmos hajtott, most pedig a Kincsem Parkban mutatkozik be a 380 lóerõs Mokka, ahol ellenfele a díjnyertes Talizmán és Juhász Balázs hajtó lesz. 
„Ilyen jellegû versenyen még sohasem vettünk részt, s külön büszkeség, hogy a Kincsem Parkban lesz az esemény, ezen a gyönyörû helyszínen, amelynek talaja az elõzetes tréning alapján nem csupán a lovaknak fekszik, hanem a mi autónknak is – nyilatkozta Szalay Balázs. – Nagyon várom ezt az eseményt, amely nem csupán a nézõk számára lesz izgalmas, hanem nekünk is, hiszen míg a ló és lovasa egy kört tesz meg, nekünk kettõt kell, és bár nagy a lóerõ-különbség, azért a sebességben nincs akkora differencia. A köridõket ismerve kétesélyes, hogy ki nyer majd.”A különleges párharcot szeptember 3-án, 14 órakor láthatja a közönség a Kincsem Parkban, a világ számtalan sivatagját megjárt, a Dakaron, a Silkway-ralin és az Africa Race-en is bizonyító Opel Mokkát azonban már péntektõl megtekintheti a helyszínre érkezõ közönség. 
Kommentek
Versenytempóban épül a Crossland X!
2017-11-06 09:25:19
Szalayék rajthoz állnak a 40. Dakar-ralin!
2017-10-25 19:39:27
Csapatunk navigátora magyar bajnok raliban!
2017-10-18 09:45:17