Július 3-án, szombaton, az Opel Dakar Team részt vett egy agárdi fõzõversenyen a Cigánymeggy Fesztivál keretein belül, melyet az Agárdi Pálinkafõzde udvarán rendeztek meg. A csapatot Szalay Balázs és Darázsi Zsolt (T4 pilóta) képviselték, a feladat pedig adott volt: nyúlhúsból kellett ebédet fõzni.
A szakács szerepét Darázsira osztották, aki remekbe szabott nyúlvadast készített. Tikkasztó hõség volt aznap, 36 fok árnyékban, mégis kellemes volt a fortyogó bográcsoktól végre egy lépéssel hátrébb kerülni. Sajnos a köretre már nem maradt ideje Zsozsónak, mert kifutott az idõbõl, ám így is a negyedik helyen végzett, pedig elmondása szerint vadast még nem csinált egyszer sem.
Sok csapat indult a fõzõversenyen, fõleg éttermek neveztek be, így bármerre került az ember, fantasztikus illatok keveregtek a levegõben. Rengeteg érdeklõdõ és vendég is kilátogatott a rendezvényre, és amíg várták, hogy elkészüljenek a nyusziformációk, betérhettek csoportokban hûsölni a pálinkafõzde termeibe, ahol profi idegenvezetés mellett megismerhették, milyen körülmények között erjesztik a párlatok világbajnokának elsõ osztályú gyümölcseit.