Hozzávalók: 2 hosszasan érlelt (a legjobb a 15 éves tapasztalattal bíró) autóversenyzõ, 1 gyors kamionsofõr, 5 mindenre képes, lelkes szerelõ, 1 versenyautó (lehetõleg Opel Antara) friss, ropogós alkatrészekkel, 1 erõs versenykamion (az MAN ajánlásával, belül alkatrészekkel megtûzdelve), 1 töltött versenykamion (10 tonnányi ezzel azzal – a töltelék receptje titkos).
Elkészítés:
A két autóversenyzõt (Szalay Balázst és Bunkoczi Lászlót) bádogfazék helyett bukócsövekkel megerõsített, karbonkevlár „fazékba” tesszük, a bukkanókon jól összerázzuk õket, hogy összeérjenek az ízek. Lassú tûzön (úgy negyvenöt-ötven fokon, az Atacama-sivatagban) összefõzzük a hozzávalókat.
Amikor már majdnem kész az étel, megborsozzuk, megpaprikázzuk, hogy prüszköljenek (a világ legszárazabb sivataga adja meg a terepversenyzés sava-borsát), majd a kész ételt minden este lehûtjük, hogy aztán újra meg újra felmelegíthessük.
Ha elakadnánk (elakadnának), az MAN-versenykamion legénysége megkavarja az ételünket, hogy oda ne kozmáljon, ha pedig valamit visszafordíthatatlanul elrontanánk, a táborban a szerelõ fiúk még mindig segíthetnek abban, hogy az étel ehetõ, s másnap újra feltálalható legyen.
Jó étvágyat kívánunk!