LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
A Monster Energy Europe Szalay csapatát erõsíti

Az egyik legjobb Magyar tereprali pilóta a Monster logójával az autóján vág neki az “Opel Dakar Team” rally programnak, mely ezen a héten Olaszországban veszi kezdetét.

CORONA, California (2010. március 16.) – A Monster Energy Kelet-Európai irodája bejelentette, hogy a kiváló magyar tereprali versenyzõt, Szalay Balázst, a Monster csapatainak sorában üdvözli. Szalay, az Opel Dakar Team pilótája, és navigátora Bunkoczi László, Monster Energy támogatottként ezen a héten vágnak neki a 2010-es tereprali versenyszezonnak egy olaszországi kezdéssel. 

Nagy örömmel üdvözöljük Balázst és az Opel Dakar Team programot a Monster Energy csapatában, és örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a 2010-es év nagy tereprali eseményein“- mondta Joe Parsons, a Monster Energy Kelet-Európai Sportmarketing Menedzsere. “A Monster és a tereprali versenyek kapcsolata nem új keletû dolog, az Egyesült Államokban olyan versenyzõkkel dolgozunk együtt, mint Robby Gordon, vagy a TORC rövidpályás versenyzõi, Jeremy McGrath, Johnny Greaves és Rick Huseman. Balázs ehhez az elit különítményhez csatlakozik, ezáltal a Monster Energy pedig folyamatosan terjeszti ki marketing törekvéseit Kelet-Európára, valamint a világ többi részére.”

A kiváló magyar versenyzõ, Szalay, aki a legelsõ magyar versenyzõk között volt a Dakaron, többször végigért a Dakar Rallyn. Elsõként 1996-ban vett részt a sivatagi versenyen. Azóta már szinte a világ minden részén versenyzett, rengeteg magas rangú gyõzelmet söpört be olyan legendás tereprali versenyeken, mint a Baja futamok, Egyiptom, valamint közép- és kelet- európai versenyeken. Hatszor ért végig a Dakar Rallyn, mely rekorderedmény a magyar versenyzõk körében.

Az Opel Dakar Team csapata nevében szeretném elmondani, hogy nagyon örülünk, hogy a Mostrer Energyvel dolgozhatunk együtt“- mondta Szalay. “A Monster egy igen keresett márka a tereprali rajongó fiatalok körében, és ez által nem csak hozzájuk tudjuk eljuttatni a márkát, hanem a sportág tágabb közönségéhez az egész világon.”

Az Monster Energy által támogatott Opel Dakar Team program csapatvezetõje Németh Ottó, akinek marketing tevékenysége olyan óriásokat hozott a csapatnak, mint a Right Guard és a Schwarzkopf. A csapat egy korábbi Miss World Hungary szépségkirálynõvel is büszkélkedhet, Freire Szilvia a csapat háziasszonya.

Az Monster Energy által támogatott Opel Dakar Team a héten Olaszországba utazott, az Italian Baja versenyre, mely március 18-21. között kerül megrendezésre.

A Monster Energy a sportot támogatja. Legyen az rali, tereprali, sziklamászás, hómotorozás, MX, MotoGP, sí, snowboard, ugrás hómobillal, triál, boardercross, síkrossz, szörf, BMX, gokart, pit bike, mountainbike, PWC verseny, távolugrás, pályaverseny, supermoto, FMX, korcsolya, vagy wakeboard  – legyen az bármi – a sportolók és csapatok manapság emelik a Monster Energy értékét. Elnézve az ital fajtáit: Original Monster Energy, Lo-Carb Monster, Monster Assault, a Monster gyümölcsleveinek variációiból lett a  Monster Khaos, Monster Ripper és Monster MIXXD, az elsöprõ Java Monster és az X-Presso Monster premium coffee & cream italok családja a Monster Energy mix-szel lett felturbózva, ezek a 3 oz. Monster Hitman Energy Shooters, Monster Import, és az új, nitrogén-oxiddal dúsított Nitrous Monster.

Szalay Balázs csípi õket – úgyhogy te is fogod! Keress rá a neten a www.monsterarmy.com és www.monsterenergy.com oldalakon!

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Dakar_desert
Dakar: újítások pro és kontra
Tilos lesz a telefon és a GPS az autókban, minden háromszáz kilométernél hosszabb mért szakaszon kötelezően beiktatnak 15 perc pihenőt, és előkészített, színes itinert kap minden résztvevő.   Javában zajlanak az előkészületek a 2020-as Dakar ralira, amelyen jó néhány újítás várja a versenyzőket, ha nem lenne elég, hogy vadonatúj helyszínen, Szaúd-Arábiában rendezik meg a viadalt, […]
Olvasd tovább
2019-06-14
Szalay Balázs - Nagy futam
Szalay: Nagy futam, nagy élmény!
Immár hetedik alkalommal tartották meg a Nagy Futamot, amelyre ezúttal is több tízezer ember volt kíváncsi Budapest gyönyörű, történelmi belvárosában. Hosszú, tömött sorokban álltak a szurkolók az Andrássy út két oldalán, valamint az Erzsébet téren, és aki csak villanásnyi képeket látott a hátsó sorokból, az is megérezte az utcai parádé hangulatát – méghozzá az elképesztő […]
Olvasd tovább
2019-05-01
Szalay Balázs átadta a kormányt
A mi kis falunk Gyurijának Dakar-kalandja
Szalay Balázs nem túl gyakran adja ki a kezéből a volánt – még az utcán sem, nemhogy a versenypályán, most azonban kivételt tett. A mi kis falunk című sorozat susogós tréningruhát viselő futballtrénere, Gyuri – vagyis Lengyel Tamás – kedvéért.   Miután az RTL Klub elképesztően népszerű sorozatának múlt szombati epizódjában Gyuri épp a Dakart […]
Olvasd tovább
2019-04-27