LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Baleset Marokkóban
Csigolyatörést szenvedett az Opel Dakar Team színeiben induló Raúl Dagnino, Javier Blanco kettõs mindkét tagja. A páros a Dakar-ralira való felkészülés jegyében indult a Marokkó-ralin, amelynek utolsó napján esett orra az Opel Antarával, s a nagy ütés következtében, amit a két versenyzõ gerince kapott, a pilótának két, a navigátornak egy csigolyája törött el. Marokkóban kórházba szállították õket, ahonnan egy madridi kórházba reptették õket pénteken. Ott kezdték meg a rehabilitációt. 


Az elsõ hírek szerint az idõ közelsége miatt a Dakar-ralin a chilei, spanyol kettõs biztosan nem tud rajthoz állni, de hamarosan elkezdhetik a rehabilitációt. 
Az Opel Dakar Team teljes csapata jobbulást kíván a szimpatikus párosnak, amely az idén csatlakozott az alakulathoz. 

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Szalay: Jót tesz a terepralinak, hogy világbajnoki rangot kapott
A Motorsport Világtanács döntése értelmében világbajnoki státuszt kap az FIA tereprali sorozata, amelyet 2022-ben írnak ki először az A.S.O.-val karöltve – a francia cég az elkövetkező öt évben a sorozat exkluzív promótere lesz.  A döntés ennek a nagyon népszerű és látványos szakágnak a fejlődését szolgálja, főleg, hogy a Dakar Rally is bevonódik a sorozatba, hiszen […]
Olvasd tovább
2021-06-22
A sivatag visszavár! Itt a 2022-es Dakar útvonala!
Nem volt elég a homokból és a dűnékből? Nos, a szervezők gondoskodtak róla, hogy a 44. Dakar rali résztvevőinek ne lehessen ilyen panaszuk.
Olvasd tovább
2021-05-12
Szalay levonta a tanulságokat
Szalay Balázs huszonöt éve indult az első Dakarján, s bár a jubileumi verseny nem úgy sikerült, ahogy tervezte, sajnos a sorozatos problémák és technikai gondok megakadályozták a célba érkezésben, ő nem adja fel. Szokásához híven levonta a tanulságokat, és mire vége az idei versenynek, már meglesz a jövőre vonatkozó terve is. Sőt, talán már meg […]
Olvasd tovább
2021-01-12