LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Extra szülinapi ajándék

Az Opel Dakar Team tagjai már a hét végén felköszöntötték a csapat pilótáját Szalay Balázst – kedvenc gesztenyés tortájával lepték meg, amely extra díszítésként Dakar-logót viselt a tetején -, ám a konkrét születésnapján sem maradt ajándék nélkül a 47. életévét kedden betöltõ versenyzõ: extra ajándékként a Henkel Magyarország 1+1 éves szerzõdéshosszabbítással lepte meg.

„Öt éve tart az együttmûködés Balázsékkal, amely az utóbbi két évben vált szorosabbá. Nagy célokat tûztünk magunk elé és azok egy részét már el is értük: magyar bajnoki címet szerzett a csapat, megnyerte a Zóna Trófeát és eredményesen zárta az idei Dakar-ralit. És nem állunk meg, újabb céljaink, újabb közös céljaink vannak” – mondta Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezetõ igazgatója, célozva arra, hogy Szalay Balázs és Bunkoczi László már most, áprilisban gõzerõvel készül a következõ Dakar-ralira.

“Csapatfõnökünk, Németh Ottó születésnapom alkalmából meghívott ebédre. Ajándék helyett egy szerzõdéstervezetet tett elém. Szeretem az ilyen meglepetéseket…” – mondta Szalay Balázs. 
Mit tehetnénk ehhez hozzá?
Soha rosszabb szülinapot, Balázs! Isten éltessen sokáig!

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Szalay: Jót tesz a terepralinak, hogy világbajnoki rangot kapott
A Motorsport Világtanács döntése értelmében világbajnoki státuszt kap az FIA tereprali sorozata, amelyet 2022-ben írnak ki először az A.S.O.-val karöltve – a francia cég az elkövetkező öt évben a sorozat exkluzív promótere lesz.  A döntés ennek a nagyon népszerű és látványos szakágnak a fejlődését szolgálja, főleg, hogy a Dakar Rally is bevonódik a sorozatba, hiszen […]
Olvasd tovább
2021-06-22
A sivatag visszavár! Itt a 2022-es Dakar útvonala!
Nem volt elég a homokból és a dűnékből? Nos, a szervezők gondoskodtak róla, hogy a 44. Dakar rali résztvevőinek ne lehessen ilyen panaszuk.
Olvasd tovább
2021-05-12
Szalay levonta a tanulságokat
Szalay Balázs huszonöt éve indult az első Dakarján, s bár a jubileumi verseny nem úgy sikerült, ahogy tervezte, sajnos a sorozatos problémák és technikai gondok megakadályozták a célba érkezésben, ő nem adja fel. Szokásához híven levonta a tanulságokat, és mire vége az idei versenynek, már meglesz a jövőre vonatkozó terve is. Sőt, talán már meg […]
Olvasd tovább
2021-01-12