LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Freire Szilvi Kapuvárról

Elõszöris ne haragudjatok, hogy kicsit késve számolok be a kapuvári hétvégérõl, pedig nagyon jó buli volt, a Josival történteket leszámítva. Kicsit elfoglalt vagyok mostanában, így most csak szombaton sikerült a verseny helyszínére jutnom.

Erre a hétvégére Talma (és vele együtt Stefano és Ákos) is csatlakozott a csapathoz, nagyon megszerettem õket. A hétvége jelszava: a Bikicsunáj volt ;), nagyon jókat nevettünk, higgyétek el! A srácoktól ráadásként megkaptam a Miss Koffein címet, végig én voltam a favorit a vasárnaop délelõtti 6! kávémmal (ne kérdezzétek miért és hogyan bírtam…). A díjam egy Bikicsunáj póló Stefiéktõl ;), amit most szombaton fel is veszek az elsõ közös bulink alkalmából, azért elsõ, mert szerintem lesz több is! Na viccet félretéve Talma nagyon ügyi volt, ebben is jól teljesített, bár én motorozni szeretem látni, szerintem az áll neki a legjobban, de azt mondta a tereprally is izgalmas élmény volt neki.
 
Balázsék: NAGY GRATULÁCIÓ!!!! Végre átadhattuk Lilivel nekik az elsõ díjjal járó kupát, hát mit is mondjak: rettentõen büszke voltam ez az igazság. Végre úgy sikerült minden, ahogy az kell 🙂 :)) :))) :D!!!
 
Egyetlen dolog árnyékolta be a hétvégét és ez Benik Balázs és Josi balesete…Nagyon aggódtam Josiért, amikor megtudtam, hogy a mentõk elvitték. Sajnos megsérült egy csigolyája, de hõsiesen viselte ezt a helyzetet, a fájdalmat: olyan Josisan, még így is tudott mosolyogni. Kívánom, hogy mihamarabb meggyógyulj kedves Josi!  Remélem nem hiányolunk a legközelebbi versenyen!
 
A hétvége bõvelkedett a jó élményekben, eljött Gáspár Laci is hozzánk, akit nagyon csípek, gyönyörû a hangja, közvetlen és nem utolsó sorban még pókerezni is tud, ugyanis ültünk már együtt a döntõ asztalnál! Spontán tartott egy kis koncertet, amit mi Lilivel végig csápoltunk és táncoltunk, a közönség sem másképp….Sõt a röngtönzött tánckarunkhoz csatlakozott 4-5 tüneményes lurkó is, Laci is, mi is imádtuk õket!
 
Szóval egyáltalán nem unatkoztam Kapuváron sem. Most be is fejezem az írást, holnap nézzétek a Kiráylnõ választást, én leszek az egyik zsûritag, nagyon várom! Szép, vidám napot Nektek!

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Szalayék a hetedik helyen
Két hosszú, sivatagi szakaszt teljesített a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a jordán világkupa-futam pénteki napján: az Opel Dakar Team párosa a hetedik helyről várja a zárónapot.   Forró, nehéz, idegőrlő napjuk volt a versenyzőknek a jordán világkupa-futam péntekjén. Egy 211 és egy 80 kilométeres szakaszt kellett teljesíteniük a Wadi Rumban. Egyfelől gyönyörű tájakon autóztak, […]
Olvasd tovább
2019-09-20
Bemelegítettek! 
Aqaba belvárosában, egy három kilométeres, homokos, csúszkálós, két ugratóval izgalmassá tett prológgal kezdődött el a jordániai világkupa futam, amelyen egyedüli magyar párosként áll rajthoz a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős.    Az Opel Dakar Team párosa szerdán még a verseny rendezői által szervezett kiránduláson vett részt, amelynek keretében megnézte a világ egyik csodáját, a rózsaszín […]
Olvasd tovább
2019-09-19
Irány a Mars!
Baja a Marson – így nevezik a hétvégén tartandó sprint tereprali világkupa-futamot, amelyen rajthoz áll a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős.  A magyar párosnak különleges kötődése van a helyszínhez, hiszen az Opel Dakar Team építette azt a marsjárót, amely szerepelt a Matt Damon főszereplésével leforgatott Mentőexpedíció című mozifilmben, így az a furcsa helyzet állt elő, […]
Olvasd tovább
2019-09-16