LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Freire Szilvi Kapuvárról

Elõszöris ne haragudjatok, hogy kicsit késve számolok be a kapuvári hétvégérõl, pedig nagyon jó buli volt, a Josival történteket leszámítva. Kicsit elfoglalt vagyok mostanában, így most csak szombaton sikerült a verseny helyszínére jutnom.

Erre a hétvégére Talma (és vele együtt Stefano és Ákos) is csatlakozott a csapathoz, nagyon megszerettem õket. A hétvége jelszava: a Bikicsunáj volt ;), nagyon jókat nevettünk, higgyétek el! A srácoktól ráadásként megkaptam a Miss Koffein címet, végig én voltam a favorit a vasárnaop délelõtti 6! kávémmal (ne kérdezzétek miért és hogyan bírtam…). A díjam egy Bikicsunáj póló Stefiéktõl ;), amit most szombaton fel is veszek az elsõ közös bulink alkalmából, azért elsõ, mert szerintem lesz több is! Na viccet félretéve Talma nagyon ügyi volt, ebben is jól teljesített, bár én motorozni szeretem látni, szerintem az áll neki a legjobban, de azt mondta a tereprally is izgalmas élmény volt neki.
 
Balázsék: NAGY GRATULÁCIÓ!!!! Végre átadhattuk Lilivel nekik az elsõ díjjal járó kupát, hát mit is mondjak: rettentõen büszke voltam ez az igazság. Végre úgy sikerült minden, ahogy az kell 🙂 :)) :))) :D!!!
 
Egyetlen dolog árnyékolta be a hétvégét és ez Benik Balázs és Josi balesete…Nagyon aggódtam Josiért, amikor megtudtam, hogy a mentõk elvitték. Sajnos megsérült egy csigolyája, de hõsiesen viselte ezt a helyzetet, a fájdalmat: olyan Josisan, még így is tudott mosolyogni. Kívánom, hogy mihamarabb meggyógyulj kedves Josi!  Remélem nem hiányolunk a legközelebbi versenyen!
 
A hétvége bõvelkedett a jó élményekben, eljött Gáspár Laci is hozzánk, akit nagyon csípek, gyönyörû a hangja, közvetlen és nem utolsó sorban még pókerezni is tud, ugyanis ültünk már együtt a döntõ asztalnál! Spontán tartott egy kis koncertet, amit mi Lilivel végig csápoltunk és táncoltunk, a közönség sem másképp….Sõt a röngtönzött tánckarunkhoz csatlakozott 4-5 tüneményes lurkó is, Laci is, mi is imádtuk õket!
 
Szóval egyáltalán nem unatkoztam Kapuváron sem. Most be is fejezem az írást, holnap nézzétek a Kiráylnõ választást, én leszek az egyik zsûritag, nagyon várom! Szép, vidám napot Nektek!

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Dakar_desert
Dakar: újítások pro és kontra
Tilos lesz a telefon és a GPS az autókban, minden háromszáz kilométernél hosszabb mért szakaszon kötelezően beiktatnak 15 perc pihenőt, és előkészített, színes itinert kap minden résztvevő.   Javában zajlanak az előkészületek a 2020-as Dakar ralira, amelyen jó néhány újítás várja a versenyzőket, ha nem lenne elég, hogy vadonatúj helyszínen, Szaúd-Arábiában rendezik meg a viadalt, […]
Olvasd tovább
2019-06-14
Szalay Balázs - Nagy futam
Szalay: Nagy futam, nagy élmény!
Immár hetedik alkalommal tartották meg a Nagy Futamot, amelyre ezúttal is több tízezer ember volt kíváncsi Budapest gyönyörű, történelmi belvárosában. Hosszú, tömött sorokban álltak a szurkolók az Andrássy út két oldalán, valamint az Erzsébet téren, és aki csak villanásnyi képeket látott a hátsó sorokból, az is megérezte az utcai parádé hangulatát – méghozzá az elképesztő […]
Olvasd tovább
2019-05-01
Szalay Balázs átadta a kormányt
A mi kis falunk Gyurijának Dakar-kalandja
Szalay Balázs nem túl gyakran adja ki a kezéből a volánt – még az utcán sem, nemhogy a versenypályán, most azonban kivételt tett. A mi kis falunk című sorozat susogós tréningruhát viselő futballtrénere, Gyuri – vagyis Lengyel Tamás – kedvéért.   Miután az RTL Klub elképesztően népszerű sorozatának múlt szombati epizódjában Gyuri épp a Dakart […]
Olvasd tovább
2019-04-27