LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Kellemes húsvéti ünnepeket kíván az ODT!

Ha már Dakar és sivatag, akkor ehhez kapcsolódó húsvéti locsolóvers. Az Opel Dakar Team a régi hagyományokat követve vízzel locsolt, a hagyományoktól eltérõen pedig versenyautóval.

Hogy mirõl is van szó?
Szalay Balázs keresett egy alkalmas tócsát, hozzá két vállalkozó kedvû, a hagyományokat tisztelõ hölgyeményt, akiket alaposan beterített vízzel, hogy el ne hervadjanak, miközben a jó néhány Dakart megjárt Opel Antarával átszáguldott a pocsolyán.

„Szeretem a hagyományos ünnepeket, már csak azért is, mert olyankor együtt van a család. Azt nem állítom, hogy én vagyok a maratoni locsolkodás nagymestere, de a család hölgytagjait, a feleségemet és a két lányomat, Lilit és Laurát biztosan megöntözöm majd, nehogy elhervadjanak” – mondta Szalay Balázs.

„Sivatagban él a teve.
Locsolkodni jöttem. Hehe!”

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Szalay: Jót tesz a terepralinak, hogy világbajnoki rangot kapott
A Motorsport Világtanács döntése értelmében világbajnoki státuszt kap az FIA tereprali sorozata, amelyet 2022-ben írnak ki először az A.S.O.-val karöltve – a francia cég az elkövetkező öt évben a sorozat exkluzív promótere lesz.  A döntés ennek a nagyon népszerű és látványos szakágnak a fejlődését szolgálja, főleg, hogy a Dakar Rally is bevonódik a sorozatba, hiszen […]
Olvasd tovább
2021-06-22
A sivatag visszavár! Itt a 2022-es Dakar útvonala!
Nem volt elég a homokból és a dűnékből? Nos, a szervezők gondoskodtak róla, hogy a 44. Dakar rali résztvevőinek ne lehessen ilyen panaszuk.
Olvasd tovább
2021-05-12
Szalay levonta a tanulságokat
Szalay Balázs huszonöt éve indult az első Dakarján, s bár a jubileumi verseny nem úgy sikerült, ahogy tervezte, sajnos a sorozatos problémák és technikai gondok megakadályozták a célba érkezésben, ő nem adja fel. Szokásához híven levonta a tanulságokat, és mire vége az idei versenynek, már meglesz a jövőre vonatkozó terve is. Sőt, talán már meg […]
Olvasd tovább
2021-01-12