LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Kovács Ági a fedélzeten!
Rendhagyó közös sajtótájékoztatót tartott az Opel Magyarország és az Opel Dakar Team abból az alkalomból, hogy Kovács Ági olimpiai- és világbajnok úszó csatlakozott az Opel csapatához. Szalay Balázs, a Dakar Mokka versenyautó pilótája ezúttal egy „civil” Mokka volánja mögé ült, navigátora pedig Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezetõ igazgatója volt. Ketten együtt adták át az autó kulcsát Kovács Áginak, aki a mostantól az Opel magyarországi márkanagykövete. 
„Ági rendkívül erõs, színes és hiteles személyiség, akivel megtisztelõ és öröm lesz együtt dolgozni. Számítunk majd rá különbözõ Opel rendezvényeken és tervezünk olyan közös programot is, például az Opel Dakar Team-mel, amelynek központi témája a hétköznapi autózás, a biztonságos közlekedés” – mondta Koncz Gábor. 
Kovács Ági azt is megígérte, hogy megtanítja úszni a Dakar-csapat tagjait, akik pedig megígérték, hogy cserébe vezetési tanácsokat adnak az olimpiai bajnoknak. 
„Élsportolói pályafutásom során megtanultam, hogy a sikerért, és a jó eredményért keményen meg kell dolgozni. Az úszás ugyan egyéni sportág, de ahhoz, hogy ezeket azt eredményeket el tudtam érni, az is kellett, hogy nagyon sokan álltak mellettem! A civil életben is azt tapasztalom, hogy a céltudatosság, és a hosszú távú gondolkodás mellett kiemelten fontos, hogy az embert olyan partner, azaz csapat vegye körül, amely hasonló értékeket képvisel, hosszú távú közös céljaik legyenek, és így, egymás kölcsönös támogatásával még nagyobb sikereket tudjanak elérni a saját területükön! Nagy öröm számomra, hogy márkanagyköveteként a mai naptól az Opel csapatához tartozom.”Az Opel Dakar Team örömmel fogadta az Opel családban Ágit. 
„Örülünk, hogy Ágival javult egy kicsit a férfi-nõ arány a csapaton belül, az egész csapatunk számára példakép lehet õ, a sportolói magatartása, és a sport utáni élete. Jó, hogy ilyen háziasszonya lesz a csapatnak” – nyilatkozta Németh Ottó csapatfõnök. 
„Ági a felelõsségteljes és biztonságos közlekedés híve, amit civil autósként mi is nagyon fontosnak tartunk, és biztosan lesznek olyan programjaink, amelyeken aktívan részt tud venni. Egyelõre nem hiszem, hogy a csapat Dakar-felkészülésébe maratoni úszásokat iktatnánk be, de arra már megkértem, hogy a fiamnak segítsen javítani a technikáján, mert õ például a múlt hétvégén is indult egy quadratlon versenyen” – nyilatkozta Szalay Balázs. 

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Dakar_desert
Dakar: újítások pro és kontra
Tilos lesz a telefon és a GPS az autókban, minden háromszáz kilométernél hosszabb mért szakaszon kötelezően beiktatnak 15 perc pihenőt, és előkészített, színes itinert kap minden résztvevő.   Javában zajlanak az előkészületek a 2020-as Dakar ralira, amelyen jó néhány újítás várja a versenyzőket, ha nem lenne elég, hogy vadonatúj helyszínen, Szaúd-Arábiában rendezik meg a viadalt, […]
Olvasd tovább
2019-06-14
Szalay Balázs - Nagy futam
Szalay: Nagy futam, nagy élmény!
Immár hetedik alkalommal tartották meg a Nagy Futamot, amelyre ezúttal is több tízezer ember volt kíváncsi Budapest gyönyörű, történelmi belvárosában. Hosszú, tömött sorokban álltak a szurkolók az Andrássy út két oldalán, valamint az Erzsébet téren, és aki csak villanásnyi képeket látott a hátsó sorokból, az is megérezte az utcai parádé hangulatát – méghozzá az elképesztő […]
Olvasd tovább
2019-05-01
Szalay Balázs átadta a kormányt
A mi kis falunk Gyurijának Dakar-kalandja
Szalay Balázs nem túl gyakran adja ki a kezéből a volánt – még az utcán sem, nemhogy a versenypályán, most azonban kivételt tett. A mi kis falunk című sorozat susogós tréningruhát viselő futballtrénere, Gyuri – vagyis Lengyel Tamás – kedvéért.   Miután az RTL Klub elképesztően népszerű sorozatának múlt szombati epizódjában Gyuri épp a Dakart […]
Olvasd tovább
2019-04-27