LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Legendák találkozása

Opel családi nap a Hungaroringen, legyél a vendégünk!  Az Opel Dakar Team a sivatag és a sáros-földes terep után aszfaltra vált – persze, csak átmenetileg.

A világ leghosszabb és legnehezebb terepversenyén edzõdött csapat, vagyis a magyar bajnoki címvédõ Szalay Balázs és Bunkoczi László részt vesz május 14-én az Opel Családi Születésnapján a Hungaroringen, amelyet abból az alkalomból tartanak, hogy húszéves az Opel Magyarország.

A rendezvény keretében az Opel Antara jobb oldali ülésében próbálhatják ki az érdeklõdõk a Dakar-élményt, de lesz élménybeszámoló is a sivatagi kalandokból. A Ringre látogatók élvezhetik a Talmácsi Motorosiskola bemutatóját, de lesz triálbemutató, Opel-szépségverseny és még jó néhány érdekes program.

Az autókedvelõk közelrõl is megnézhetik, megsimogathatják a tökéletes állapotban lévõ, idén száz éves Opel Torpedót, és kint lesz az Ringen az elsõ magyar gyártású Opel Astra is, amelyet annak idején (1992-ben) Antall József miniszterelnök vezetett le a szentgotthárdi gyártósorról.

Nemcsak a férfiaknak szólnak azonban a programok: Veres Zoltán mûrepülõ bemutatót tart, a tûzoltók a munkájukból adnak ízelítõt és egész nap koncertek várják a kicsiket és a nagyokat – a zenei élményt este a Tankcsapda-koncert koronázza meg.

A programok délelõtt 10 órától 18.30-ig tartanak – a nagy koncert pedig 19 órakor kezdõdik az elõ zenekarral.

További információ: legendak.com

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Dakar_desert
Dakar: újítások pro és kontra
Tilos lesz a telefon és a GPS az autókban, minden háromszáz kilométernél hosszabb mért szakaszon kötelezően beiktatnak 15 perc pihenőt, és előkészített, színes itinert kap minden résztvevő.   Javában zajlanak az előkészületek a 2020-as Dakar ralira, amelyen jó néhány újítás várja a versenyzőket, ha nem lenne elég, hogy vadonatúj helyszínen, Szaúd-Arábiában rendezik meg a viadalt, […]
Olvasd tovább
2019-06-14
Szalay Balázs - Nagy futam
Szalay: Nagy futam, nagy élmény!
Immár hetedik alkalommal tartották meg a Nagy Futamot, amelyre ezúttal is több tízezer ember volt kíváncsi Budapest gyönyörű, történelmi belvárosában. Hosszú, tömött sorokban álltak a szurkolók az Andrássy út két oldalán, valamint az Erzsébet téren, és aki csak villanásnyi képeket látott a hátsó sorokból, az is megérezte az utcai parádé hangulatát – méghozzá az elképesztő […]
Olvasd tovább
2019-05-01
Szalay Balázs átadta a kormányt
A mi kis falunk Gyurijának Dakar-kalandja
Szalay Balázs nem túl gyakran adja ki a kezéből a volánt – még az utcán sem, nemhogy a versenypályán, most azonban kivételt tett. A mi kis falunk című sorozat susogós tréningruhát viselő futballtrénere, Gyuri – vagyis Lengyel Tamás – kedvéért.   Miután az RTL Klub elképesztően népszerű sorozatának múlt szombati epizódjában Gyuri épp a Dakart […]
Olvasd tovább
2019-04-27