LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Szalay felpattan egy Harley-ra

Az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László néhány nap erejéig stílust vált és motorra pattan, de nem akármilyen motorra, Harley-Davidsonra! Az egyébként sivatag-õrült kettõs mindkét tagja imád motorozni, így szinte azonnal igent mondtak, amikor meghívták õket a június 6. és 10. között tartandó nemzetközi Harley-Davidson fesztiválra, Alsóörsre.

Magyarország legnépszerûbb motoros találkozóján (ahol több mint egy évtizede adnak egymásnak randevút a legjobb motorok és a dögös rockzene rajongói) kiállítják a csapat MAN- versenykamionját, amellyel Darázsi Zsolt már jó néhány alkalommal rajthoz állt a Dakar-ralin. Az autós páros tagjai pedig részt vesznek a programokon.
„Laci is nagyon szeret motorozni és én is, õ Mexikóban tett hosszabb motoros túrát, én pedig egyszer Izlandot vettem a nyakamba – négy hét alatt motorral bejártuk az egész szigetet” – mondta Szalay Balázs, aki navigátorával együtt részt vesz majd a hagyományos motoros felvonuláson is – ki-ki a saját gépével.

(kép: http://www.openroadfest.hu)

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Szalay: Jót tesz a terepralinak, hogy világbajnoki rangot kapott
A Motorsport Világtanács döntése értelmében világbajnoki státuszt kap az FIA tereprali sorozata, amelyet 2022-ben írnak ki először az A.S.O.-val karöltve – a francia cég az elkövetkező öt évben a sorozat exkluzív promótere lesz.  A döntés ennek a nagyon népszerű és látványos szakágnak a fejlődését szolgálja, főleg, hogy a Dakar Rally is bevonódik a sorozatba, hiszen […]
Olvasd tovább
2021-06-22
A sivatag visszavár! Itt a 2022-es Dakar útvonala!
Nem volt elég a homokból és a dűnékből? Nos, a szervezők gondoskodtak róla, hogy a 44. Dakar rali résztvevőinek ne lehessen ilyen panaszuk.
Olvasd tovább
2021-05-12
Szalay levonta a tanulságokat
Szalay Balázs huszonöt éve indult az első Dakarján, s bár a jubileumi verseny nem úgy sikerült, ahogy tervezte, sajnos a sorozatos problémák és technikai gondok megakadályozták a célba érkezésben, ő nem adja fel. Szokásához híven levonta a tanulságokat, és mire vége az idei versenynek, már meglesz a jövőre vonatkozó terve is. Sőt, talán már meg […]
Olvasd tovább
2021-01-12