LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Szalay is száguld Buttonnal
Szalay Balázs és Bunkoczi László is bemutatózik azon a négynapos motorsport-fesztiválon, amely szombattól zajlik Budapesten, s amelynek egyik fénypontjaként a McLaren-istálló világbajnok pilótája, Jenson Button kedden tesz egy kört a Formula-1-es ezüst nyíllal.

Az F1-es versenygép iszonyatos szívóhatása miatt az 1.6 kilométeres útszakaszon le kellett hegeszteni a csatornafedeleket, s bizonyára a hanghatások is meggyõzik majd a „belvárosi nagydíj” közönségét arról, milyen lenyûgözõ is a száguldó cirkusz világa, s persze azért az érces hangú Opel Antara sem látható minden nap a belvárosi utcákon, szóval Szalayéktól is számíthatnak némi meglepetésre. 

„Az érdeklõdõk szombattól keddig megtekinthetik a versenyautónkat az Deák tér és a Vörösmarty tér közötti Fashion Streeten, délután pedig menet közben is láthatják, hiszen Jenson Button után mi is felvonulunk – mondta Szalay Balázs, aki szerint az autósport népszerûsítéséhez szükség van az ilyen jellegû rendezvényekre, hiszen ezek hozzák közelebb az emberekhez például az F1 rendkívül zárt világát. – Érdekes lesz találkozni Buttonnal, nagyon kedvelem a vezetési stílusát és ha valaki, õ aztán szerzett már meglepetéseket a magyar pályán, reméljük, nemcsak a Hungaroringen érzi majd otthon magát, hanem a fõvárosunkban is…”

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Szalay: Jót tesz a terepralinak, hogy világbajnoki rangot kapott
A Motorsport Világtanács döntése értelmében világbajnoki státuszt kap az FIA tereprali sorozata, amelyet 2022-ben írnak ki először az A.S.O.-val karöltve – a francia cég az elkövetkező öt évben a sorozat exkluzív promótere lesz.  A döntés ennek a nagyon népszerű és látványos szakágnak a fejlődését szolgálja, főleg, hogy a Dakar Rally is bevonódik a sorozatba, hiszen […]
Olvasd tovább
2021-06-22
A sivatag visszavár! Itt a 2022-es Dakar útvonala!
Nem volt elég a homokból és a dűnékből? Nos, a szervezők gondoskodtak róla, hogy a 44. Dakar rali résztvevőinek ne lehessen ilyen panaszuk.
Olvasd tovább
2021-05-12
Szalay levonta a tanulságokat
Szalay Balázs huszonöt éve indult az első Dakarján, s bár a jubileumi verseny nem úgy sikerült, ahogy tervezte, sajnos a sorozatos problémák és technikai gondok megakadályozták a célba érkezésben, ő nem adja fel. Szokásához híven levonta a tanulságokat, és mire vége az idei versenynek, már meglesz a jövőre vonatkozó terve is. Sőt, talán már meg […]
Olvasd tovább
2021-01-12