LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Szalay tesztköröket ajándékozott

Több mint egymillió szavazat érkezett a Ringier és a Felix Promotion Menedzseriroda Év sportolója gála jelöltjeire, akik közül csütörtökön este, a Symbolban került ki a tíz kategória gyõztese.

Szalay Balázs is a díjátadók között volt, s jó autóversenyzõhöz illõen õ a száguldás élményét ajánlotta fel két kategória gyõztesének, amelyet az Opel Dakar Team csapatfõnökével, Németh Ottóval közösen adott át a gálavacsorán.
A Dakar-ralin eddig tizenegy alkalommal induló pilóta az Év legszebb nõi sportolójának megválasztott Vass Dórának, valamint az extrém kategória gyõztesének, a kétszeres junior autókrossz Európa-bajnok Szabó Krisztiánnak ajánlott fel egy-egy tesztkört az érces hangú, bivalyerõs Opel Antarával..

A fiatal autóversenyzõ (aki nem titkoltan a Dakar szerelmese) természetesen óriási izgalommal tekint a teszt elé (még azt is felvetette, hátha õ is vezethetné egy kicsit a versenygépet), nála jobban pedig alighanem csak a gyönyörû ritmikus gimnasztikázó izgul, akinek még nem volt része ilyen élményben, de vagány csajnak tartja magát, így reméli, nem fél majd túlságosan.

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Szalay: Jót tesz a terepralinak, hogy világbajnoki rangot kapott
A Motorsport Világtanács döntése értelmében világbajnoki státuszt kap az FIA tereprali sorozata, amelyet 2022-ben írnak ki először az A.S.O.-val karöltve – a francia cég az elkövetkező öt évben a sorozat exkluzív promótere lesz.  A döntés ennek a nagyon népszerű és látványos szakágnak a fejlődését szolgálja, főleg, hogy a Dakar Rally is bevonódik a sorozatba, hiszen […]
Olvasd tovább
2021-06-22
A sivatag visszavár! Itt a 2022-es Dakar útvonala!
Nem volt elég a homokból és a dűnékből? Nos, a szervezők gondoskodtak róla, hogy a 44. Dakar rali résztvevőinek ne lehessen ilyen panaszuk.
Olvasd tovább
2021-05-12
Szalay levonta a tanulságokat
Szalay Balázs huszonöt éve indult az első Dakarján, s bár a jubileumi verseny nem úgy sikerült, ahogy tervezte, sajnos a sorozatos problémák és technikai gondok megakadályozták a célba érkezésben, ő nem adja fel. Szokásához híven levonta a tanulságokat, és mire vége az idei versenynek, már meglesz a jövőre vonatkozó terve is. Sőt, talán már meg […]
Olvasd tovább
2021-01-12