LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Sztárok a jobb egyben

A mindent eldöntõ jövõ heti idényzáró futam elõtt, amelyen az Opel Dakar Team párosa a magyar bajnoki címe megvédéséért száll harcba, Szalay Balázs és Bunkoczi László csütörtökön teszten készíti fel versenyautóját.

S ha már tét nélkül lehet száguldani a bivalyerõs Antarával, a csapat szervez egy kis show-t is, és eleget tesz egy korábbi ígéretének. A népszerû tinisztár, SP tavaly a derecskei viadalon már kapott egy kis ízelítõt a tereprali szépségeibõl, igaz, akkor csak nézõként, és Szalay akkor megígérte neki, egyszer maga is kipróbálhatja, milyen egy ilyen autóban ülni.
Most jött el a pillanat.

S nemcsak SP, hanem Fluor Tomi számára is, ugyanis mindketten lehetõséget kapnak arra, hogy a magyar bajnokkal megtegyenek néhány kilométert Hajmáskéren, s a „jobb egybõl” is megtapasztalják a tereprali-érzést. (Korábban egyébként szelektív szakaszt is rendeztek ezen a pályán, így teljesen életszerû lesz az egész.)

Ám nemcsak õk ketten kaptak meghívást a tesztre, ott lesz csapatunk állandó tagja, Várkonyi Andrea is (természetesen azzal a versenyautóval, amellyel a bajnokságban is versenyzett), s elkíséri híradós társa Azurák Csaba, valamint még jó néhány TV2-sztár. Kipróbálja az autót Kiss Pál Tamás, a GP3-ban száguldó magyar gyorsasági autós is, aki ha megtetszik neki ez a szakág, talán egy versenyen beugrik majd a tereprali-sorozatba is. Errõl azonban egyelõre korai beszélni.

Az utasoknak garantáltan nagy élményben lesz részük (legalábbis eddig még senki sem panaszkodott), s a végén csak egy kérdésre kell válaszolniuk:
“Mizu?”

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Dakar_desert
Dakar: újítások pro és kontra
Tilos lesz a telefon és a GPS az autókban, minden háromszáz kilométernél hosszabb mért szakaszon kötelezően beiktatnak 15 perc pihenőt, és előkészített, színes itinert kap minden résztvevő.   Javában zajlanak az előkészületek a 2020-as Dakar ralira, amelyen jó néhány újítás várja a versenyzőket, ha nem lenne elég, hogy vadonatúj helyszínen, Szaúd-Arábiában rendezik meg a viadalt, […]
Olvasd tovább
2019-06-14
Szalay Balázs - Nagy futam
Szalay: Nagy futam, nagy élmény!
Immár hetedik alkalommal tartották meg a Nagy Futamot, amelyre ezúttal is több tízezer ember volt kíváncsi Budapest gyönyörű, történelmi belvárosában. Hosszú, tömött sorokban álltak a szurkolók az Andrássy út két oldalán, valamint az Erzsébet téren, és aki csak villanásnyi képeket látott a hátsó sorokból, az is megérezte az utcai parádé hangulatát – méghozzá az elképesztő […]
Olvasd tovább
2019-05-01
Szalay Balázs átadta a kormányt
A mi kis falunk Gyurijának Dakar-kalandja
Szalay Balázs nem túl gyakran adja ki a kezéből a volánt – még az utcán sem, nemhogy a versenypályán, most azonban kivételt tett. A mi kis falunk című sorozat susogós tréningruhát viselő futballtrénere, Gyuri – vagyis Lengyel Tamás – kedvéért.   Miután az RTL Klub elképesztően népszerű sorozatának múlt szombati epizódjában Gyuri épp a Dakart […]
Olvasd tovább
2019-04-27