LANGUAGE
HU
EN
HU
EN
LANGUAGE
Hírek
Versenyezz Szalay Balázzsal!
Aki legyõzi Szalay Balázst, ajándékot kap!  Persze, az Opel Dakar Team senkitõl sem várja, hogy elutazzon Peruba, ahol a 2013-as Dakar-rali rajtol január 5-én, elég elmetrózni (vagy autózni) a WestEnd Bevásárlóközpontba, amelynek elsõ emeletén egyrészt megtekinthetõ a páros Opel Mokka versenyautójának pontos mása, másrészt a szurkolók versenyre kelhetnek Szalay Balázzsal – a távollétében is. 


A „versenyautó” mellett ugyanis ott áll egy szimulátor, amellyel a 12. Dakar-ralijára készülõ pilóta január 1-jén 17 órakor felállít egy etalonkört. Aki ezt a köridõt megjavítja, kap egy kis „dakaros” emléket. A visszaszámlálás tehát nem csupán a Dakar-ralira január 2-án induló csapat számára kezdõdött el, hanem a szurkolók és a szimulátorversenyzõk számára is. 

Dakar 2019 összetett állás
Frissítve: 2019-01-17
20.
helyezés
Szalay Balázs
Bunkoczi László
Élő időeredmények: dakar.com
Szalay: Jót tesz a terepralinak, hogy világbajnoki rangot kapott
A Motorsport Világtanács döntése értelmében világbajnoki státuszt kap az FIA tereprali sorozata, amelyet 2022-ben írnak ki először az A.S.O.-val karöltve – a francia cég az elkövetkező öt évben a sorozat exkluzív promótere lesz.  A döntés ennek a nagyon népszerű és látványos szakágnak a fejlődését szolgálja, főleg, hogy a Dakar Rally is bevonódik a sorozatba, hiszen […]
Olvasd tovább
2021-06-22
A sivatag visszavár! Itt a 2022-es Dakar útvonala!
Nem volt elég a homokból és a dűnékből? Nos, a szervezők gondoskodtak róla, hogy a 44. Dakar rali résztvevőinek ne lehessen ilyen panaszuk.
Olvasd tovább
2021-05-12
Szalay levonta a tanulságokat
Szalay Balázs huszonöt éve indult az első Dakarján, s bár a jubileumi verseny nem úgy sikerült, ahogy tervezte, sajnos a sorozatos problémák és technikai gondok megakadályozták a célba érkezésben, ő nem adja fel. Szokásához híven levonta a tanulságokat, és mire vége az idei versenynek, már meglesz a jövőre vonatkozó terve is. Sőt, talán már meg […]
Olvasd tovább
2021-01-12